AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak sevgisinin artacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak yaşananları unutturacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir