AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak

Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak

Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşle telefonda konuşmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak başarıya giden yollarını açacağına, hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir