AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıyla konuşmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen biriyle telefonda konuşmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla bir erkekle konuşmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla biriyle konuşmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir