AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak bol muhabbette olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Kahve falında eşle telefonda konuşmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak malını ve canını riske edeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalettir.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir