AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye masaj yapmak

Kahve falında anneye masaj yapmak

Kahve falında anneye masaj yapmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Kahve falında anneye masaj yapmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir bayana masaj yapmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine yorulur.

Kahve falında birine masaj yapmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşine masaj yapmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında sırta masaj yapmak büyük problemler yaşanacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir