Kahve falında sırta masaj yapmak

Kahve falında sırta masaj yapmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kişinin kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında sırta masaj yapmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Kahve falında sırta masaj yapmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına masaj yapmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, umutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtına masaj yaptırmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye masaj yapmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, şifa ve moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birine masaj yapmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbe masaj yapmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında anneye masaj yapmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir