Kahve falında sevgiliye masaj yapmak

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, kimseye borçlanmayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Kahve falında sevgiliye masaj yapmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet eder.

Kahve falında birine masaj yapmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe masaj yapmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, işinde uzmanlaşacağına delalettir.

Kahve falında kadına masaj yapmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya masaj yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye masaj yapmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı yapmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birine masaj yapmak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir