Kahve falında birine masaj yapmak

Kahve falında birine masaj yapmak çok yükseleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Kahve falında anneye masaj yapmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak elindekini de bitireceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kadına masaj yapmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masaj yapmak hayatının da zorlaşacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbe masaj yapmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında babaya masaj yapmak özlemlerini bitireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine masaj yapmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir