AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayana masaj yapmak

Kahve falında bir bayana masaj yapmak

Kahve falında bir bayana masaj yapmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ümitsizliğe, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ortalığın karışacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayana masaj yapmak gördüyseniz:

  • Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir.

Kahve falında bir bayana masaj yapmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye masaj yapmak yardım edeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe masaj yapmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ferahlık veren sözler duymaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir