AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında kalbe masaj yapmak fal sahibinin içine kapanacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kalp masajı yapmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, önemli sorumluluklar alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, işlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kalp masajı görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir