Kahve falında eşine masaj yapmak

Kahve falında eşine masaj yapmak başarılarını arttıracağına, kişinin evlatlarının artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerinden kurtulacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Kahve falında eşine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Kahve falında eşine masaj yapmak işsiz ise işe gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbe masaj yapmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak mutlu bir evliliğe, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırta masaj yapmak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, planlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir