AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kalp masajı yapmak

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak bekarlar için evlenmeye, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında kalbe masaj yapmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı yapmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kalp masajı görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir