AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskimiş çorap görmek

Kahve falında eskimiş çorap görmek

Kahve falında eskimiş çorap görmek kişinin içinin daralacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında eskimiş çorap gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında eskimiş çorap görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar çorap giymek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çorap giymek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, her açıdan farklılıklar olacağına tabir olunur.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz çorap görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bebek çorabı giymek ileride saygın bir kimse olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında küçük çorap görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, şansın açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir