AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yırtık çorap giymek

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek başarıya ulaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında yırtık siyah çorap görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık çorap giymek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek geçim derdine düşmeyeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çorap giydirmek rızkının da genişleyeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir