AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çorap görmek

Kahve falında küçük çorap görmek

Kahve falında küçük çorap görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, karamsarlığa düşeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çorap gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında küçük çorap görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın çorap görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Kahve falında ayağa çorap giymek nitelik ve farklılık geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Kahve falında çorap giymeyi unutmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında temiz çorap giymek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babaya çorap vermek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında muz çorap görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet eder.

Kahve falında çorap çıkarmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir