AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kokmuş çorap görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kok kömürü görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kokmuş peynir görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında güzel koktuğunu görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Kahve falında kokmuş cenaze görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kokmuş et yemek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir