AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz çorap görmek

Kahve falında muz çorap görmek

Kahve falında muz çorap görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muz çorap gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında muz çorap görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek gülüp eğleneceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında muz ikram etmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında muzlu kek görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, yol alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma muz görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında elinde muz görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ham muz görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daldan muz koparmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir