AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek çorabı giymek

Kahve falında bebek çorabı giymek

Kahve falında bebek çorabı giymek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek çorabı giymek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında bebeğe çorap giydirmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Kahve falında bebek çorabı giymek yeni bir eve taşınacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Kahve falında delik çorap giymek suç işleyeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında iki farklı çorap giymek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ince çorap giymek maddi yükümlülüklerin artacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir