AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar çorap giymek

Kahve falında dar çorap giymek

Kahve falında dar çorap giymek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, malvarlığının artacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar çorap giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız başarıya giden yolda atılmış önemli bir adım olabilir.

Kahve falında dar çorap giymek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında dar manto giymek tamamlanmadan kalacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar ayakkabı giymek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dar kıyafet giymek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar çizme giymek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dar bir elbise giydiğini görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir