AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çorap giymek

Kahve falında büyük çorap giymek

Kahve falında büyük çorap giymek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük çorap giymek gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Kahve falında büyük çorap giymek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çorabını giymek sevindirici şeyler duymaya, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, şansın yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında birine çorap giydirmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe çorap giydirmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında eline çorap giymek girilen yolda zarar edileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Kahve falında kat kat çorap giymek hasretin ve özlemin biteceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tekeş çorap giymek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir