AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski takvim görmek

Kahve falında eski takvim görmek

Kahve falında eski takvim görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Kahve falında eski takvim gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Kahve falında eski takvim görmek her açıdan farklılıklar olacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar takvimi görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında takvim yaprağı koparmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında takvime bakmak hayal kırıklığına düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında masa takvimi görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında takvim görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takvim almak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni takvim görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir