AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar takvimi görmek

Kahve falında duvar takvimi görmek

Kahve falında duvar takvimi görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar takvimi gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında duvarda takvim görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında duvar takvimi görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında takvime bakmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takvim görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulur.

Kahve falında eski takvim görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak cebinin para göreceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arapça takvim görmek her anlamda şifa bulmaya, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına işarettir.

Kahve falında yeni takvim görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir