AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa takvimi görmek

Kahve falında masa takvimi görmek

Kahve falında masa takvimi görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında masa takvimi gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve falında masa takvimi görmek maddi olanakların artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Kahve falında yeni takvim görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine işarettir.

Kahve falında duvar takvimi görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında takvim almak saygının ve iletişimin bozulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arapça takvim görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, mutluluğunun daim olacağına alamet eder.

Kahve falında takvime bakmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında takvim yaprağı koparmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir