AnaSayfa / Genel / Kahve falında takvime bakmak

Kahve falında takvime bakmak

Kahve falında takvime bakmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine rivayet eder.

Kahve falında takvime bakmak gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında takvime bakmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işaret eder.

Kahve falında duvar takvimi görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski takvim görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Kahve falında takvim kağıdı görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni takvim görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa takvimi görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işarettir.

Kahve falında takvim görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir