AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni takvim görmek

Kahve falında yeni takvim görmek

Kahve falında yeni takvim görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine, karasızlık yaşayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni takvim gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında yeni takvim görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar takvimi görmek atılan adımların zarar getireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında takvim almak söylediklerinin çıkacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında masa takvimi görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yeni işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında takvim görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takvime bakmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takvim kağıdı görmek mutluluğunun katlanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir