AnaSayfa / Genel / Kahve falında takvim yaprağı koparmak

Kahve falında takvim yaprağı koparmak

Kahve falında takvim yaprağı koparmak kazancının helal para olacağına, malında azalmaya, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında takvim yaprağı koparmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken bazı işler ya da atılması gereken adımlar konusunda fikirleriniz varsa, paylaşmalısınız.

Kahve falında takvim yaprağı koparmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak temize çıkacağına, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arapça takvim görmek önün açılacağına, işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni takvim görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet etmektedir.

Kahve falında takvime bakmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takvim görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında masa takvimi görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda takvim görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir