AnaSayfa / Genel / Kahve falında takvim görmek

Kahve falında takvim görmek

Kahve falında takvim görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, alım gücünün artmasına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, iş hayatında zarar edileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında takvim gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Kahve falında takvime bakmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında arapça takvim görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa takvimi görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takvim almak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takvim yaprağı koparmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski takvim görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, eline geçen paraları tutamayacağına yorulur.

Kahve falında duvarda takvim görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni takvim görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir