AnaSayfa / Genel / Kahve falında takvim almak

Kahve falında takvim almak

Kahve falında takvim almak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bir yere taşınmaya, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takvim almak gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Kahve falında takvim almak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında takvim görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında takvim kağıdı görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arapça takvim görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda takvim görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yerden takvim yaprağı toplamak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında takvim yaprağı koparmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa takvimi görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir