AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tahta köprü görmek

Kahve falında eski tahta köprü görmek

Kahve falında eski tahta köprü görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bazen fakirlik görüleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tahta köprü gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında eski tahta köprü görmek çok büyük mutluluk duyacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahtadan köprü görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta asma köprü görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işarettir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta köprü görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir köprü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eski köprü görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir