AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta asma köprü görmek

Kahve falında tahta asma köprü görmek

Kahve falında tahta asma köprü görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta asma köprü gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında tahta asma köprü görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında asma köprüden geçmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında asma köprüden düşmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma köprü görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında asmalı köprü görmek işinde çok ilerleyeceğine, kirli işlere bulaşacağına alamet eder.

Kahve falında tahta köprü görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta köprüde yürümek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahtadan köprü görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir