AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir köprü görmek

Kahve falında eski bir köprü görmek

Kahve falında eski bir köprü görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında eski bir köprü gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eski köprü görmek hayatının bir anda renkleneceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında eski bir köprü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sadaka ya da zekat vereceğine işarettir.

Kahve falında eski tahta köprü görmek daha fazla yakınlaşacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde köprü görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına inanılır.

Kahve falında dere ve köprü görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap köprüden geçmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir