AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta köprüden geçmek

Kahve falında tahta köprüden geçmek

Kahve falında tahta köprüden geçmek önemli sorumluluklar alacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında tahta köprüden geçmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta asma köprü görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski tahta köprü görmek de zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta köprü görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtadan köprü görmek evi yoksa ev alacağına, gelirinin daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta köprüde yürümek işten eve bir hayat yaşayacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında asma köprüden geçmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir