AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan köprü görmek

Kahve falında tahtadan köprü görmek

Kahve falında tahtadan köprü görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahtadan köprü gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında tahta köprü görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski tahta köprü görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta asma köprü görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta köprüde yürümek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtadan köprü görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kafasını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, dostlardan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yol köprü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir