AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta köprü görmek

Kahve falında tahta köprü görmek

Kahve falında tahta köprü görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta köprü gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Kahve falında tahta asma köprü görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tahta köprüde yürümek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sıkıntıların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında tahta köprü görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eski tahta köprü görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tahtadan köprü görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek başarılı ve kazançlı olacağına, en yüksek makamlara oturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir