AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta köprüde yürümek

Kahve falında tahta köprüde yürümek

Kahve falında tahta köprüde yürümek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, onları koruyup kollayacağına alamet eder.

Kahve falında tahta köprüde yürümek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tahta köprü görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahtadan köprü görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta asma köprü görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında eski tahta köprü görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında taş köprüde yürümek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında köprü üzerinde yürümek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir