AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski köprü görmek

Kahve falında eski köprü görmek

Kahve falında eski köprü görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında eski köprü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında eski tahta köprü görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir köprü görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski köprü görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, işlerin canlanacağına alamet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında taş köprüden geçmek ikinci bir şans vereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında köprünün altında kalmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir