AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tahta kapı görmek

Kahve falında eski tahta kapı görmek

Kahve falında eski tahta kapı görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski tahta kapı gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Kahve falında eski tahta kapı görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında tahta kapıyı kırmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına inanılır.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tahta kapı silmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir