AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı tahta kapı görmek

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, manevi olarak hasar alınacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı tahta kapı gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı kapalı görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kapalı kapı görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı kapıyı açmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek geçiminin güçleşeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı görmek rakiplerini alt edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işarettir.

Kahve falında tahta kapı silmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir