AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tahta kapı görmek

Kahve falında büyük tahta kapı görmek

Kahve falında büyük tahta kapı görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, artık rahat bir nefes alacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Kahve falında büyük tahta kapı gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kapıyı kırmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tahta kapı görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı taşımak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tahta kapı açmak sabırla hayatına devam edeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı kırmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, patron koltuğunda oturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir