AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapıyı kapatmak

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, aksiliklerin son bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kapı açmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı silmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kapı taşımak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski tahta kapı görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir