AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapı silmek

Kahve falında tahta kapı silmek

Kahve falında tahta kapı silmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı silmek gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında tahta kapı silmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında tahta silmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahtayı silmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kara tahtayı silmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yazı tahtası silmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yazı tahtasını silmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında cam kapı silmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kapı eşiği silmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir