AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tahta kapı görmek

Kahve falında mavi tahta kapı görmek

Kahve falında mavi tahta kapı görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi tahta kapı gördüyseniz:

  • Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kapı açmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kapı kırmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil tahta kapı görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, sevinç ve mutluluğa işarettir.

Kahve falında tahta kapıyı kırmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında tahta kapı silmek yanlış yatırımlar yapılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski tahta kapı görmek rahat bir nefes alınacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir