AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tahta kapı görmek

Kahve falında kırık tahta kapı görmek

Kahve falında kırık tahta kapı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kırık tahta kapı gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına, partilerine veya taraflarına dahil etmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kırığı görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kırık tahta görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapı açmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tahta kapı görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir