AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapıyı kırmak

Kahve falında tahta kapıyı kırmak

Kahve falında tahta kapıyı kırmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, darlığa düşeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapıyı kırmak gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Kahve falında tahta kapıyı kırmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kariyerinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında tahta kapı kırmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kırmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kapı açmak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, ailenin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tahta kapı görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kapı silmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir