AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana selam vermek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerinden de geri kalacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker selamı almak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara selam vermek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birine selam vermek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa selam vermek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir