AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara selam vermek

Kahve falında mezara selam vermek

Kahve falında mezara selam vermek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, hayra ve esenliğe, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara selam vermek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa selam vermek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlara selam vermek büyük kazançlar sağlanılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezara selam vermek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salat ve selam getirmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabristana selam vermek maddi olarak zarar edileceğine, hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine selam göndermek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir