AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye selam vermek

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek elinde avucunda olanı yitireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı geliştirmeli, yaratıcılığınızı besleyen yerleri ziyaret etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak borç içinde bir yaşam süreceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine selam vermek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında türbeye selam vermek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında birine selam söylemek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salat selam getirmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşa selam vermek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında evliyadan selam almak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir