AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birine selam vermek

Kahve falında tanımadığın birine selam vermek

Kahve falında tanımadığın birine selam vermek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok başarılı olunacağına, verimin ve bereketin geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aksiliklerin son bulacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birine selam vermek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Kahve falında tanımadığın birine selam vermek çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında birine selam söylemek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında verilen selamı almak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında namaz selam vermek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalığa selam vermek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir