AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker selamı almak

Kahve falında asker selamı almak

Kahve falında asker selamı almak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında asker selamı almak gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında asker selamı almak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında asker selamı görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında asker selamı vermek ticaretinin genişleyeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında askere selam vermek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birileriyle selamlaşmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek çok başarılı atılımlar yapılacağına, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında selam almamak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir