AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmak selam vermek

Kahve falında namaz kılmak selam vermek

Kahve falında namaz kılmak selam vermek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kazancının her geçen gün artacağına, hayırlı haberler getireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kazancını çoğaltacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz selam vermek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz selamı vermek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda selam vermek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken selam vermek insanlardan uzaklaşılacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir